De keten

De hoge kwaliteit van ons rosé kalfsvlees hebben we mede te danken aan de regierol die we zelf op ons nemen in de keten. We hebben contact met alle schakels en houden veel in eigen hand. We controleren onze partners voortdurend op kwaliteit en procesvoering en bewaken de gezondheid van de dieren. Onze productieketen is helder en transparant en zorgt ervoor dat u het beste kalfsvlees geleverd krijgt.

Inkoop
Houderij
Slachterij
Uitbeenderij
Vrieshuis
Transport
Verkoop
X

De inkoop van kalveren gebeurt via een inkooporganisatie. Die heeft overzicht over welke dieren op welke bedrijven in Nederland aanwezig zijn. Hij selecteert alleen de beste kalveren voor ons en houdt zich gedurende hun leven bezig met onder meer voersamenstelling en huisvesting.

X

De veehouderijen waar wij mee samenwerken, staan onder streng toezicht. Onze controleur bezoekt de bedrijven bovendien regelmatig en bekijkt dan onder andere de hygiëne op het bedrijf en de leefomstandigheden van de dieren.

X
Vlees hangend

Voor de slacht van de kalveren die bij ons worden verwerkt, werken we momenteel samen met Ameco in Apeldoorn. Dit bedrijf ligt binnen een acceptabele transportafstand van ons bedrijf. De slachterij werkt volgens alle geldende regels en levert schoon en net vlees.

X

Het versnijden gebeurt in onze eigen uitbeenderij in Borculo. De karkassen komen hier gekoeld binnen en worden verwerkt tot snitten zoals de klant die wenst. We houden constant de kwaliteit van het vlees in de gaten en bewaken alle omstandigheden zorgvuldig.

X

Het liefst verkopen we ons vlees direct aan de klant. Soms gebeurt het dat iets opgeslagen moet worden. Dat gebeurt bij Grolleman in Apeldoorn, waar door middel van vriestunnels snel grote hoeveelheden vlees kunnen worden diepgevroren.

X

Zo’n twee à drie keer per dag transporteren wij zelf karkassen van de slachterij naar onze uitbeenderij. Door het transport zelf te doen, zijn we flexibel in onze planning en kunnen we zelf de transportkwaliteit in het oog houden. De afvoer van onze producten vindt voornamelijk plaats door de afnemers zelf. Indien gewenst transporteren wij ook producten voor de klant.

X

Het grootste deel van onze producten vindt zijn weg buiten Nederland, binnen Europa, waar ons Nederlands kalfsvlees onder andere in de supermarkten en horeca verkrijgbaar is. In Nederland zijn vooral slagers en horecagelegenheden onze klanten. Zij bewerken de technische delen die wij leveren tot eindproducten voor de consument.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline