Onze certificeringen

Chris Hogeslag Foodgroup is IFS-gecertificeerd. Het International Featured Standards certificaat (IFS) geldt internationaal voor bedrijven die zich bezighouden met voedsel en voedselverwerking. Het certificaat laat zien dat producten van Chris Hogeslag Foodgroup B.V. allemaal voldoen aan de eisen voor voedselveiligheid.

‘Critical points’

Het interne bedrijfsproces is volledig beschreven aan de hand van zogenoemde critical points. Zo blijft de koelketen ononderbroken, vinden snijwerkzaamheden volgens de regels plaats en heeft hygiënisch werken grote aandacht. Het IFS-certificaat geldt internationaal en wordt in elk geval eens per jaar gemonitord.

Alle handelingen in het hele bedrijfsproces worden vastgelegd en zo is in de hele keten altijd te controleren of de regels zijn nageleefd. Chris Hogeslag Foodgroup B.V. zorgt zelf voor controle op naleving van deze voorschriften om zo de voedselveiligheid te borgen.

Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

Ook de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voert regelmatig controles uit. Dit agentschap van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft als kerntaak het toezichthouden op de naleving van geldende wetten en regels bij bedrijven en instellingen. Inspecteurs en toezichthouders van de NVWA zien toe op naleving van de regels en leggen zo nodig sancties op.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline