Maak kennis met Chris Hogeslag Foodgroup

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een vleesverwerkend bedrijf met als specialiteit rosé kalfsvlees. We leveren een constante kwaliteit aan zowel binnenlandse als buitenlandse partners. We hebben ruim vijftig jaar ervaring met zowel slacht als uitbenen. Het liefst houden we zoveel mogelijk zelf in de hand. Klanten zijn bij ons geen nummer en onze focus ligt elke dag weer op het leveren van topkwaliteit met de beste service voor onze klanten.

Chris Hogeslag Foodgroup

Geschiedenis

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. begon midden jaren zestig met een runderslachterij in Holten. Toen de MKZ-crisis in 2001 uitbrak, ging het bedrijf een roerige periode door. Slachten werd na die periode uitbesteed, handel en uitbenen hield Chris Hogeslag in eigen hand.

In 2012 is het bedrijf verhuisd naar Borculo. Hier wordt niet meer geslacht, alleen uitgebeend. De focus is in de loop der jaren van rundvlees verschoven naar rosé kalfsvlees. Kalveren worden momenteel in Apeldoorn geslacht, de karkassen gaan daarna naar Borculo voor verwerking.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline