Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een vleesverwerkend bedrijf met als specialiteit rosé kalfsvlees. We leveren een constante kwaliteit aan zowel binnenlandse als buitenlandse partners. We hebben ruim vijftig jaar ervaring met zowel slacht als uitbenen. Het liefst houden we zoveel mogelijk zelf in de hand. Klanten zijn bij ons geen nummer en onze focus ligt elke dag weer op het leveren van topkwaliteit met de beste service voor onze klanten.
Chris Hogeslag Foodgroup B.V. begon midden jaren zestig met een runderslachterij in Holten. Toen de MKZ-crisis in 2001 uitbrak, ging het bedrijf een roerige periode door. Slachten werd na die periode uitbesteed, handel en uitbenen hield Chris Hogeslag in eigen hand.
In 2012 is het bedrijf verhuisd naar Borculo. Hier wordt niet meer geslacht, alleen uitgebeend. De focus is in de loop der jaren van rundvlees verschoven naar rosé kalfsvlees. Kalveren worden momenteel in Apeldoorn geslacht, de karkassen gaan daarna naar Borculo voor verwerking.