Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Dikke lende uit onze groothandel

Dikke lende is een heerlijk stuk vlees dat u voor uw bedrijf bij onze groothandel kunt kopen. Het vlees is afkomstig van het gedeelte aan de heupgewrichten. Dit heerlijke stuk vlees is dan ook malser dan een stuk entrecôte. Dikke lende is verkrijgbaar bij onze groothandel en wij helpen uw bedrijf dan ook graag aan de gewenste hoeveelheden.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Ontdek de vleesstukken gemaakt van dikke lende uit onze groothandel

Bij onze vleesgroothandel vindt u heerlijke vleesstukken van de dikke lende. Dit is een stuk vlees dat afkomstig is van het stuk achter op de rug en boven de ribben van een koe. De vleesstukken die hier onder andere vandaan komen, zijn biefstuk, rosbief en gehakt. Sommige vleesstukken kunnen ook van de kleine lende gemaakt worden. Aan de onderkant van de lende is het malste stuk te vinden. Dit wordt ook wel de haas genoemd. Al onze vleesstukken worden gemaakt van echte kwaliteit. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor uw bedrijf bij ons als specialist in onbewerkt rundvlees.

Een greep uit onze selectie

Neem vrijblijvend contact met ons voor informatie over de dikke lende

Wilt u ook dikke lende van onze groothandel proberen voor uw bedrijf? Als u voor dit malse vlees kiest, bent u verzekerd van een heerlijke smaak. U vindt binnen het assortiment van Hogeslag Foodgroup B.V. uit Borculo ook nog vele andere soorten vlees, zoals vang met bavette. Heeft u vragen? Stuur ons dan een e-mail via info@chrishogeslag.nl.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline