Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Vang met bavette uit onze groothandel

Een stuk vang met bavette is voor uw bedrijf te verkrijgen bij onze groothandel, Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo. Wij zijn als specialist in verschillende vleesstukken verantwoordelijk voor het leveren van vleesstukken van topkwaliteit, waaronder een stuk vang met bavette. Dit stuk vlees is heerlijk om te bakken, grillen of roosteren en elke vleesliefhebber kan dit stuk vlees waarderen.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Vang met bavette van kwaliteit koopt u bij onze groothandel

De vang van een rund is een groot stuk vlees dat de meeste organen van de buikholte van de rund omhult. Dit vlees wordt ook wel de flank genoemd. Als groothandel en specialist leveren wij bij uw bedrijf onder andere vang met bavette. Wij vinden het bij onze vleesgroothandel belangrijk om alleen de beste stukken vlees te leveren. Daarom rekent u bij ons als specialist op de beste kwaliteit vang met bavette en ander stukken vlees. Denk bijvoorbeeld aan stukken, zoals:

Vind al uw stukken vlees onder één dak en laat u verrassen door de lekkere smaak.

Een greep uit onze selectie

Schakel onze hulp in bij interesse

Wanneer u interesse heeft om vang met bavette te laten leveren door onze specialist, dan staat onze groothandel u graag bij. Schakel onze hulp in door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer +31(0)545-252210. Wij vertellen u graag wat onze rundvleesgroothandel voor u kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn. Ontdek vandaag nog het volledige assortiment en laat uw gewenste vleesstukken door ons bij uw bedrijf leveren.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline