Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Groothandel halal vlees

Bent u op zoek naar een groothandel voor halal vlees? Dan zit u hiervoor bij Chris Hogeslag goed. Want wij bieden halal vlees van uitstekende kwaliteit. Onze vleesproducten zijn zeer mals, maar het zijn ook uiterst smaakvolle vleesproducten voor de echte vleesliefhebbers. Door een ruim assortiment biedt de Chris Hogeslag als groothandel halal vlees heerlijke kalfsvlees en rundvlees van uitstekende kwaliteit. Daarbij bieden wij enkel onbewerkt vlees, want onze vleesproducten zijn al lekker genoeg zonder alle extra bewerkingen. Daarnaast hebben wij vanaf de inkoop tot de verkoop een strenge kwaliteitscontrole op al het vlees dat wij verwerken en verkopen. Daardoor kunnen wij garanderen dat het kwaliteitsvlees is, maar ook dat alles aan de geldende regels voldoet. Zoekt u dus een groothandel voor halal vlees? Dan zij wij de partij voor u! Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Vlees hangend

Rundvlees uitgebeend

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar rundvlees dat helemaal uitgebeend is? Wij zijn als leverancier verantwoordelijk voor het leveren van vleesstukken van enkel hoogwaardige kwaliteit. Het vlees is heerlijk mals en zonder botten, zodat u optimaal geniet.

Achterschenkel

Wanneer u op zoek bent naar achterschenkel of een ander vleesstuk, dan informeert u hiervoor bij onze groothandel. Ontdek direct het volledige assortiment aan vleesstukken. Wij leveren dit graag aan u!

Halal vlees bestellen

Wilt u graag halal vlees online bestellen? Dan zit u bij Chris Hogeslag als groothandel halal vlees aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en neem eenvoudig contact met ons op. Dan gaan wij direct voor u aan de slag en zorgen dat u ons kwaliteit vlees op het gewenste tijdstip krijgt afgeleverd. Dankzij ruim 50 jaar ervaring en elke dag de focus leggen op leveren van topkwaliteit, zijn wij de beste groothandel voor halal vlees. Daarnaast zijn onze klanten geen nummer, maar willen wij juist de beste service voor onze klanten bieden. Onze specialiteit is rosé kalfsvlees en leveren inmiddels constante kwaliteit vleesproducten aan diverse binnenlandse en buitenlandse partners. Wilt u halal vlees bestellen? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van ons kwaliteit vleesproducten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Koop topkwaliteit vlees bij een echte specialist

Halal vlees bestellen doet u uiteraard bij een specialist. Chris Hogeslag is midden jaren zestig begonnen en heeft daarmee jarenlange ervaring binnen deze branche. Daarmee zijn wij een echte specialist in het slachten en uitbenen van kwaliteitsvlees. Al het halal vlees uit ons assortiment kunt u bestellen, maar wij helpen u ook graag wanneer u speciale wensen hebt. Neem daarvoor contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Want wij zorgen er graag voor dat u het gewenste stuk vlees kunt bestellen bij onze groothandel. Daarmee willen wij niet alleen zorgen voor kwaliteitsvlees, maar ook dat al onze klanten met een glimlach weer kunnen vertrekken. Kies daarom voor Chris Hogeslag groothandel van halal vlees!

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline