Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Rundvlees dat uitgebeend is

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar rundvlees dat helemaal uitgebeend is? Dit is te koop bij Hogeslag Foodgroup B.V in Borculo. Wij zijn als leverancier verantwoordelijk voor het leveren van vleesstukken van enkel hoogwaardige kwaliteit. Het vlees is heerlijk mals en zonder botten, zodat u optimaal geniet.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Kwalitatief rundvlees dat uitgebeend is vindt u bij ons

Uitgebeend rundvlees is vlees waarvan de botten zijn verwijderd. Zo hoeft u zelf niet de botten te verwijderen, wat een vervelende klus kan zijn. Koop bij onze vleesgroothandel uitgebeend rundvlees voor uw bedrijf en ontdek de lekkerste smaken van het vlees. Wij voorzien uw bedrijf graag van de lekkerste stukken vlees, die wij als leverancier bij u komen leveren. Ontdek vandaag nog het volledige assortiment van onze uitbeenderij en geniet van smaakvolle stukken vlees!

Een greep uit onze selectie

Koop bij ons de lekkerste rundvleesstukken

Heeft u voor uw bedrijf interesse in rundvlees dat helemaal uitgebeend is en wilt u dit bestellen bij onze rundvleesgroothandel? Schakel direct onze hulp in en wij helpen uw bedrijf graag aan de lekkerste vleesstukken. Wilt u graag eerst wat meer weten over onze vleesproducten of heeft u ergens een vraag over? Aarzel dan niet om eens contact met ons op te nemen.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline