Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Groothandel voor kalfsvlees

Wij zijn een groothandel waar u kalfsvlees van hoogwaardige kwaliteit koopt voor uw bedrijf. Het kalfsvlees van onze leverancier is gemaakt voor de echte vleesliefhebbers. De kalveren die gebruikt worden, worden al van jongs af aan gemonitord. Dit doen wij als grossier, zodat u alleen kalfsvlees van hoogwaardige kwaliteit koopt bij onze groothandel. Ontdek vandaag al het lekkere kalfsvlees van Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo en bekijk of er iets voor uw bedrijf tussen zit!

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Bezoek onze groothandel voor kwalitatief en mals kalfsvlees

Bent u op zoek naar een grossier waar u lekkere stukken kalfsvlees inslaat? Dan zit u hiervoor goed bij onze vleesgroothandel! Het kalfsvlees dat wij verkopen is zacht van smaak, heeft een fijne structuur en is heerlijk mals. Daarnaast hebben wij als leverancier een specialiteit binnen ons assortiment, namelijk rosé kalfsvlees. Dit kalfsvlees van onze grossier is zeker de moeite waard om te proeven. Hier krijgt u zeker geen spijt van! Bent u al benieuwd geworden naar het kalfsvlees dat wij in onze groothandel verkopen? Wacht dan niet langer en ontdek vandaag nog de mogelijkheden, zodat wij als grossier uw bedrijf voorziet van de lekkerste stukken kalfsvleesvlees van echte kwaliteit.

Een greep uit onze selectie

Dikke lende Dunne lende Borst uitgebeend Rib eye

Neem contact met ons op voor meer informatie over kalfsvlees

Wij zijn een grossier van kalfsvlees en in onze groothandel koopt u voor uw bedrijf alleen vlees van hoogwaardige kwaliteit. Bent u ook nieuwsgierig naar het kalfsvlees dat wij als leverancier aanbieden in onze groothandel? Schakel dan direct de hulp in van ons als slager in Borculo en wij helpen uw bedrijf graag aan de lekkerste stukken vlees! Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Bel hiervoor naar +31(0)545-252210. Wij zijn onder andere ook uw specialist in onbewerkt vlees.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline