Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Rosé kalfsvlees uit onze groothandel

Rosé kalfsvlees koopt u voor uw bedrijf bij onze groothandel. Hogeslag Foodgroup B.V. is een gespecialiseerde leverancier van rosé kalfsvlees in Borculo. Wanneer een kalf minder dan acht maanden oud is,, dan spreken we over normaal kalfsvlees. Is een kalf ouder dan acht maanden oud? Dan spreken we van rosé kalfsvlees. In België wordt dit ook wel jongrundvlees genoemd.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Ontdek heerlijke rosé kalfsvlees uit onze groothandel

Wanneer u graag een stuk kalfsvlees wilt inslaan bij onze kalfsvleesgroothandel, dan heeft u hiervoor keuze uit blank en rosé kalfsvlees. Rosé kalfsvlees wordt over het algemeen het vaakst gegeten in Nederland. Het verschil tussen de twee soorten is de voedingswijze van het dier. Zo krijgt het rosé kalf ruwvoer te eten. Dit ruwvoer zorgt ervoor dat het hemoglobinegehalte toeneemt. Hierdoor krijgt het vlees zijn rosé kleur. Dit vlees is de specialiteit van onze vleeshandel. Daarnaast is Rosé kalfsvlees in de horeca ontzettend populair, vanwege de ambachtelijke smaak.

Een greep uit onze selectie

Dikke lende Dunne lende Borst uitgebeend Rib eye

Ontdek het aanbod en neem contact op met ons

Rosé kalfsvlees, dat u bij onze groothandel kunt kopen, is kwalitatief hoogwaardig vlees. Wij staan bekend om de constante topkwaliteit van onze producten en leveren alleen de beste stukken vlees aan uw bedrijf. Heeft u interesse in het rosé kalfsvlees en wilt u hiervoor contact opnemen met onze groothandel? Dat kan! Dit doet u gemakkelijk en snel door te bellen naar +31(0)545-252210.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline