Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Koop bij ons enkel kwaliteitsvlees

Echt kwaliteitsvlees voor uw bedrijf is te verkrijgen bij Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo. Wij bieden verschillende vleesstukken aan. Onze groothandel staat bekend om onze constante kwaliteit en wij bieden dan ook alleen kwaliteitsvlees aan voor uw bedrijf. Wij hebben meer dan vijftig jaar ervaring met zowel slacht als uitbenen. Zo zorgen wij, naast het leveren van kwaliteitsvlees, ook voor een goede service voor onze klanten.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Proef kwaliteitsvlees en laat het u smaken

Wij vinden het belangrijk dat wij als vleesgroothandel enkel vlees van hoogwaardige kwaliteit leveren. We houden dan ook het liefst zoveel mogelijk zelf in de hand. Onze focus ligt op het elke dag leveren van topkwaliteit en het tevreden houden van onze klanten. Wij zorgen er dan ook voor dat wij enkel kwaliteitsvlees bij uw bedrijf komen leveren. Binnen ons assortiment vindt u heel wat verschillende vleessoorten, maar onze specialiteit is rosé kalfsvlees. Bij ons kunt u terecht voor zowel bewerkt, als onbewerkt vlees.

Een greep uit onze selectie

Ontdek het aanbod van vlees en geniet van kwaliteit

Ontdek snel al ons kwaliteitsvlees en bekijk of er iets voor uw bedrijf tussen zit. Heeft u uw keuze kunnen maken uit onze vleesproducten? Neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden of stel uw vragen! Dit doet u snel en gemakkelijk door te bellen naar +31(0)545-252210.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline