Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Leverancier van peeseind

IHogeslag Foodgroup B.V. in Borculo is een specialist in peeseind en uitgebeend vlees, die wij als leverancier aan uw bedrijf leveren. Wij hebben een ruime selectie aan producten, waaronder peeseind. Peeseind is afkomstig van het rund. Het peeseind dat wij als specialist en leverancier leveren, is afkomstig van het achterste gedeelte van het rund. Het is een langwerpig en sterk stuk vlees, dooraderd met pezen en zenen. Dit wordt gegeten als een heerlijk stuk biefstuk.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Kwalitatieve peeseind is te koop bij deze leverancier

Peeseind, die wij als specialist en leverancier aan uw bedrijf verkopen, is vaak te herkennen aan het dikke stuk pees dat aan het uiteinde van het vlees zit. Vaak wordt dit stuk vlees gebruikt voor een magere bouillon. Peeseind van onze vleeshandel is mager vlees en  afkomstig uit het achterbout van het kalf. Het vlees zit tegen de schenkel aan. Bent u benieuwd geworden naar dit vlees voor uw eigen bedrijf? Proef dan meteen dit heerlijke stuk vlees en laat u verbazen. Bekijk het volledige assortiment van onze uitbeenderij!

Een greep uit onze selectie

Ontdek het assortiment en bestel direct peeseind

Als specialist en leverancier verkopen wij peeseind van hoogwaardige kwaliteit. Als groothandel in rundvlees helpen wij u graag aan dit stuk vlees. Kies voor peeseind en laat u verbazeen over de heerlijke smaak. Heeft u vragen over ons peeseind of bent u benieuwd naar welke vleesstukken wij nog meer verkopen in ons assortiment vol vlees? Bel dan naar +31(0)545-252210 of stuur een e-mail naar info@chrishogeslag.nl.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline