Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Uitbeenderij

Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo is een bedrijf dat onder andere als uitbeenderij voor uw bedrijf aan de slag gaat. Als uitbeenderij zijn wij gespecialiseerd in het uitbenen van vlees. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van elk stuk vlees van het rund. Wij verzorgen enkel en alleen vlees van topkwaliteit.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Ontdek de mogelijkheden van onze uitbeenderij

Als uitbeenderij zorgen wij voor uitgebeende vleesstukken van topkwaliteit. In onze groothandel worden de vleesstukken met de grootste zorg voor uw bedrijf gemaakt. Wij snijden en verpakken strakke snitten. Afwijkende snitten zijn bij ons op aanvraag mogelijk, dus al uw wensen zijn bij ons bespreekbaar. Wij vinden namelijk service naar onze klanten erg belangrijk. Ontdek vandaag nog het volledige assortiment van onze vleesgroothandel en maak uw keuze! Gun uw klanten heerlijke malse stukken vlees.

Een greep uit onze selectie

Heeft u interesse? Bel ons nu!

Wanneer u interesse heeft onze vleesstukken, dan neemt u hiervoor snel en gemakkelijk contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden en wat wij hierin voor uw bedrijf kunnen betekenen. We voorzien u van de lekkerste stukken vlees en leveren alleen topkwaliteit. Dit geldt voor zowel bewerkt als onbewerkt vlees.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline