Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Voorschenkel uit onze groothandel

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar voorschenkel, dan kunt u hiervoor terecht bij onze groothandel. Wij voorzien uw bedrijf graag van verschillende vleesstukken en zorgen ervoor dat de kwaliteit hiervan constant wordt gewaarborgd. Bent u dus op zoek naar voorschenkel of een ander vleesstuk uit onze groothandel? Schakel dan direct de hulp in van Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Wij leveren voorschenkel en andere vleesstukken uit onze groothandel

Voorschenkel is een lekker stuk vlees dat door elke vleesliefhebber wordt gewaardeerd en u bij onze vleeshandel vindt. U maakt met dit stuk vlees heerlijke gerechten voor uw bedrijf, die u op verschillende manieren kunt bereiden. Ook wanneer u op zoek bent naar andere stukken vlees, zijn wij dé partner die u zoekt. Bekijk het volledige assortiment en kom erachter of wij als vleesverwerkingsbedrijf uw gewenste vleesstukken kunnen leveren. Wij zijn ook in staat om vlees op maat te snijden.

Een greep uit onze selectie

Bel ons nu en wij komen bij u leveren

Als groothandel zijn wij verantwoordelijk voor de levering van verschillende vleesstukken, waaronder voorschenkel en achterschenkel. Heeft u interesse om ons als leverancier in te schakelen voor de levering van vleesstukken van topkwaliteit voor uw eigen bedrijf? Dan neemt u hiervoor gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons op.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline