Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Vleesverwerkingsbedrijf

Hogeslag Foodgroup B.V. is een vleesverwerkingsbedrijf uit Borculo waar u voor uw bedrijf verschillende soorten vleesstukken koopt. U kunt bij ons terecht voor nog veel meer lekkere vleesstukken van constante en hoogwaardige kwaliteit. Ons bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring als vleesverwerkingsbedrijf.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Ons vleesverwerkingsbedrijf heeft de lekkerste stukken vlees

Bij ons vleesverwerkingsbedrijf koopt u voor uw bedrijf de lekkerste stukken vlees. Wij hebben bij onze vleesgroothandel ervaring met zowel het slachten als het uitbenen van het vlees. We houden namelijk het liefst zoveel mogelijk zelf in de hand, zodat wij zeker weten dat wij iedereen vleesstukken bezorgen van de hoogste kwaliteit. Door ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Daarnaast zorgt onze groothandel voor kalfsvlees niet alleen voor het lekkerste vlees, maar ook voor de beste service aan onze klanten.

Een greep uit onze selectie

Bel nu en vraag naar de mogelijkheden

Wilt u bij ons vleesverwerkingsbedrijf malse stukken kwaliteitsvlees kopen? Dan kijken wij graag met u mee. Samen zoeken we naar passend vlees voor uw bedrijf. Als u al een keus heeft gemaakt, kunt u bij ons als slager in Borculo meteen uw bestelling plaatsen. Heeft u eerst nog wat vragen over een van onze vleesproducten of de diensten die wij aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@chrishogeslag.nl.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline