Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Leverancier van platte bil

Als u op zoek bent naar een platte bil, dan zijn wij graag uw leverancier. Hogeslag Foodgroup B.V. is een groothandel en leverancier uit Borculo die u graag voorziet van verschillende soorten vlees. Wij leveren enkel en alleen vlees van topkwaliteit. Daardoor is ons vlees uiterst geschikt voor de echte vleesliefhebbers.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Platte bil van kwaliteit haalt u bij ons als leverancier

Bij onze groothandel in vlees vindt u platte bil. Dit stuk vlees is een grote, platte spier uit de bil van een rund en is grof van draad. Het voordeel van dit stuk vlees uit onze rundvleeshandel is dat het weinig vet bevat. Dit maakt het vlees erg geschikt om te bakken. Daarnaast is dit stuk kwaliteitsvlees erg lekker van smaak, waardoor alle echte vleesliefhebbers hier gegarandeerd van genieten. Naast leverancier van platte bil zijn wij ook groothandel voor vele andere soorten vlees. Denk bijvoorbeeld aan peeseind van goede kwaliteit.

Een greep uit onze selectie

Bestel stukken vlees met een heerlijke smaak

Bent u op zoek naar een leverancier van platte bil? Dan zit u helemaal goed bij Hogeslag Foodgroup B.V. Wij leveren alleen vlees waarbij u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Bekijk ook zeker onze andere vleesproducten en vind al uw vlees gemakkelijk onder één dak bij elkaar bij een echte specialist.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline