Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Rosé kalfsvlees om te serveren in de horeca

Wanneer u rosé kalfsvlees wilt serveren in uw restaurant of een ander bedrijf in de horeca, dan schakelt u hiervoor de hulp in van Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo. Ons bedrijf is leverancier van verschillende soorten rundvleesstukken, maar is voornamelijk gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Rosé kalfsvlees is een heerlijk stuk vlees om te serveren in de horeca.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Rosé kalfsvlees is populair in de horeca

Wanneer u een eigen bedrijf heeft in de horeca, dan zal een stuk rosé kalfsvlees van onze kalfsvleesgroothandel zeker niet misstaan op de kaart. Dit populaire stuk vlees voorziet uw klanten van een heerlijke smaak, waar zeker iedereen van geniet. U kunt met rosé kalfsvlees verschillende gerechten bereiden, waarvan iedereen zal smullen. Zorg dat uw gasten genieten en voorzie ze van een heerlijk stuk rosé kalfsvlees van onze vleesgroothandel. U kunt bij ons ook terecht voor andere vleesstukken voor uw horecazaak. Denkt u hierbij aan stukken, zoals voorschenkel.

Een greep uit onze selectie

Schakel ons in als leverancier van uw kalfsvlees

Bent u overtuigd en wilt u ook een heerlijk stuk rosé kalfsvlees toevoegen aan uw kaart? Of staat deze al op de kaart en bent u op zoek naar een leverancier voor kalfsvlees in de horeca? In beide gevallen vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Hiervoor belt u naar +31(0)545-252210.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline