Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Voor lekker vlees in de horeca koopt u bij ons kalfsvlees

Wanneer u een bedrijf heeft in de horeca en hiervoor op zoek bent naar lekker en goed kalfsvlees, dan is Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo de juiste leverancier voor u. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in rosé kalfsvlees en vinden het belangrijk dat wij enkel kwalitatief hoogwaardig vlees leveren. Ontdek het volledige assortiment en bekijk of uw gewenste vleesstukken er tussen zitten!

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

In de horeca kan kalfsvlees niet ontbreken

In de horeca kan een lekker stuk kalfsvlees natuurlijk niet ontbreken. Dit is een kwalitatief hoogwaardig stuk vlees dat vaak wordt gegeten en dat ook zeker wordt gewaardeerd. Voor het lekkerste kalfsvlees voor uw klanten, schakelt u de hulp in van onze keten. Wij leveren u graag de lekkerste stukken kalfsvlees, zoals rosé kalfsvlees voor uw horecazaak. Dit malse vlees is voor al uw gasten een heerlijke maaltijd. Ook kunt u ook bij ons terecht voor andere vleesstukken, zoals achterschenkel voor uw horecazaak.

Een greep uit onze selectie

Bel voor al uw vragen en meer informatie voor uw kalfsvlees

Wanneer u een bedrijf heeft in de horeca, dan is het serveren van kalfsvlees altijd een goed idee. Dit populaire stuk vlees is te verkrijgen bij onze vleesgroothandel en wij helpen u graag bij het leveren hiervan. Voor vragen en meer informatie over de producten van onze kalfsvleesgroothandel, neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)545-252210.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline