Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Koop bij ons voorschenkel voor in de horeca

Bent u op zoek naar voorschenkel dat u nodig heeft voor uw bedrijf in de horeca? Hiervoor schakelt u direct onze hulp in! Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo is een bedrijf dat u voorziet van vleesstukken van topkwaliteit. Ontdek welke producten wij naast voorschenkel nog meer verkopen in ons assortiment en wij leveren graag aan uw bedrijf in de horeca.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Koop bij ons voorschenkel en nog meer vlees voor in de horeca

Bij onze vleesgroothandel zit u helemaal goed voor het bestellen van voorschenkel voor uw zaak in de horeca. Wij leveren enkel en alleen verse en malse vleesstukken. Dit geldt niet alleen voor onze voorschenkel, maar ook:

Ontdek vandaag nog het volledige assortiment en maak uw keuze tussen al onze vleesproducten van topkwaliteit. Uw gasten zullen gegarandeerd genieten van deze heerlijke vleesstukken.

Een greep uit onze selectie

Koop bij ons voorschenkel

Wilt u ook voorschenkel kopen voor uw bedrijf in de horeca? Dan vindt u bij onze rundvleesgroothandel waar u naar op zoek bent. Bespreek met ons de mogelijkheden en kom erachter of wij iets voor u kunnen betekenen. Wij zorgen ervoor dat u enkel en alleen vlees geleverd krijgt van topkwaliteit. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie? Dan neemt u contact met ons op.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline