Rosé kalfsvleesspecialist
Ruim assortiment
Constante topkwaliteit

Achterschenkel voor in de horeca

Achterschenkel voor in de horeca is te verkrijgen bij Hogeslag Foodgroup B.V. in Borculo. Achterschenkel is een stuk vlees dat u inslaat voor uw bedrijf in de horeca en waar u heerlijke gerechten mee maakt. U koopt bij ons malse stukken vlees van topkwaliteit en wij zorgen voor de beste service voor onze klanten.

Vlees hangend

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons

Achterschenkel en andere vleesstukken voor uw zaak in de horeca

U wilt bij uw zaak in de horeca natuurlijk de lekkerste stukken vlees op uw menukaart hebben staan. Speciaal hiervoor schakelt u onze vleesgroothandel in als leverancier. Met ons malse vlees zorgt u gegarandeerd voor een lach op het gezicht van uw gasten. Naast achterschenkel voor uw bedrijf in de horeca, koopt u bij ons ook andere vleesstukken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

Ontdek vandaag nog het volledige assortiment en maak uw keuze.

Een greep uit onze selectie

Schakel ons in voor de beste achterschenkel

Wilt u ook achterschenkel kopen voor uw bedrijf in de horeca? Dan zijn wij dé kalfsvleesgroothandel die u zoekt. Wij staan graag voor u klaar met het leveren van kwalitatief hoogwaardige vleesstukken en zorgen ervoor dat u de gewenste hoeveelheden geleverd krijgen. Voor vragen en meer informatie neemt u contact met ons op.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. is een modern vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Doordat Chris Hogeslag Foodgroup B.V. relatief klein is, zijn kwaliteit en kwantiteit volledig te beheersen. Van inkoop tot uitbenen, verkoop en transport, we houden alles graag in eigen hand om een zo mooi mogelijk product op de markt te brengen.

Volg ons ook op Social Media


Contactgegevens

Chris Hogeslag Foodgroup B.V.

Bosberg 23
7271 LE Borculo Holland

Tel: ​0545 252210​
Fax: 0545 252211
Email : info@chrishogeslag.nl

Contact opnemen

© 2024 Chris Hogeslag Foodgroup B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline